صفحه اصلی لیست برنامه ها صعود به قله درفک
easy
کوهنوردی

کوهنوردی

صعود به قله درفک

درفک نام آتش‌فشانی خاموش در استان گیلان و در رشته‌کوه البرز غربی است. درفک رشته‌کوهی ۸ کیلومتری دارد که از جنوب شرقی به شمال غربی کشیده شده و چندین قله بلند در آن به چشم می‌خورد. معروف‌ترین و پرترددترین قله این رشته‌کوه، درفک است که با ارتفاع ۲۷۳۱ متر در محدوده جنگلی بین شهرستان رودبار و بخش دیلمانِ سیاهکل قرار دارد. آتش‌فشانی که سال‌ها از آخرین جوش‌وخروش آن می‌گذرد و شاید بتوان گفت که بکرترین طبیعت و آب‌وهوا را در میان قله‌های دیگر دارد. بر روی قله کاسه‌ای از فعالیت آتش‌فشان آن شکل‌گرفته که به کاسه درفک معروف است و در سمت شمال آن دیواره‌ای با بیش از ۵۰۰ متر ارتفاع قرار دارد. همچنین وجود چند دهانه غار در کاسه قله از دیگر ویژگی‌های منحصربه‌فرد درفک است.
نام قله درفک دارای روایت‌های مختلفی است که معتبرترین آن چنین می‌گوید: درفک از دال فَک آمده ‌است که در زبان تاتی، دال نام پرنده‌ای از خانوادهٔ عقاب و فَک به معنی آشیانه است؛ بنابراین دال فک، یعنی آشیانه عقاب.


خدمات:

  • حضور سرپرست (مربی رسمی فدراسیون کوهنوردی)
  • حضور کمک سرپرست (مربی رسمی فدراسیون کوهنوردی)
  • وسیله نقلیه شخصی
  • بیمه مسئولیت


جزئیات بیشتر:

  • ریز جزئیات در گروه تلگرام مخصوص برنامه اعلام می‌شود لینک گروه بعد از ثبت نام از طریق اس ام اس برای شما ارسال می‌شود.
  • محل قرار: میدان آزادی
  • بیمه ورزشی معتبر برای کلیه شرکت‌کنندگان الزامی می‌باشد. میتوانید از سایت فدراسیون پزشکی ورزشی بیمه تهیه کنید و نام باشگاه را همنورد تهران (شمال غرب) انتخاب کنید.
  • برای ارتباط با مسئولین باشگاه کوهنوردی همنورد علاوه بر تماس تلفنی می توانید با اکانت تلگرام @hamnavardclub_admin ارتباط برقرار کنید.
سرپرست
زهرا پناهی
اطلاعات اضافی

ارتفاع

2731 متر

لوازم مورد نیاز

کوله پشتی

کفش کوهنوردی

گتر

گرتکس

پلار

دستکش دو پوش

باتوم

کیسه خواب

چادر

کلاه

تنقلات

هدلایت

کیف امداد

کیت بقا

لیوان

زیرانداز کیسه خواب

صبحانه

ناهار

داروهای شخصی

کرم ضد آفتاب

باتری اضافه

جوراب اضافه

شام

قاشق و چنگال

سوالات متداول
از زمان ثبت نام تا ۷ روز قبل از برنامه ۳۰٪ جریمه، از ۶ روز تا ۴ روز قبل از برنامه ۵۰٪ جریمه، از ۳ روز تا ۱ روز قبل از برنامه ۷۰٪ جریمه، کمتر از ۱ روز مانده تا برنامه ۱۰۰٪ جریمه
در صورتی که عضو باشگاه هستید، می‌توانید با پرداخت هزینه استهلاک ۱۵۰ تومانی از چادر باشگاه استفاده کنید.
خیر، در هیچ کدام از برنامه های باشگاه امکان شب مانی انفرادی وجود ندارد.
بله، می‌توانید با پرداخت مبلغ ۲۰۰ هزار تومان به عنوان هزینه استهلاک از ماشین سایر اعضا استفاده کنید.
نظر شما

قوانین ثبت نظر

  • دیدگاه های فینگلیش تایید نخواهند شد
  • دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد
  • از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید